Moncayo
Sostre provincial amb més d'una proposta

El cim del Moncayo vist des de l'Alto del Corralejo

Moncayo

Localització del lloc d’inici Localització del lloc d’inici Coordenades (lat/long; graus decimals; WGS 84) del lloc a on vaig aparcar : 1.796112N, -1.822902W De tots és sabut que el Moncayo, amb els seus 2.314 metres d’altura, segons dades de l’Institut Geogràfic Nacional d’Espanya (IGN), és el cim més alt del sistema Ibèric. S’ubica a la

Llegir més »
Cim del Moncayo i Pozo de San Miguel vistos de pujada per el GR

Moncayo

Localització del lloc d’inici Localització del lloc d’inici Coordenades (lat/long; graus decimals; WGS 84) del lloc a on vaig aparcar : 41.790082N, 1.817639W De nou tinc la possibilitat de fer una escapada ràpida a algun cim, sostre provincial, que tingui a prop de casa meva. Compto amb unes hores disponibles, així que em plantejo fer

Llegir més »