Avís legal

Et dono la benvinguda a reptesmuntanyencs.cat i agraeixo el teu interès per llegir les condicions legals d’aquest web. Com a usuari o usuària, és important que coneguis tota la informació que regula la relació entre tu i jo, com a responsable d’aquest web. És molt important que coneguis aquests terminis abans que continuïs navegat.

El perquè d’un avís legal

Un avís legal té la missió de comunicar les regles del joc entre els usuaris i el responsable d’un web o blog, així que en aquesta pàgina intentaré informar-te de quines en són aquestes; coneixeràs tots els drets que tens com a “usuari” i també les teves obligacions, que les tens.

Com a responsable d’aquest web m’agrada seguir un codi de bones conductes i procuro cenyir-me totalment a les lleis europees i espanyoles, que al cap i a la fi en són les que defineixen les relacions que hi ha en aquest món online per a garantir-te tots els teus drets i que a més a més et permeten interactuar amb aquest web de manera legal i segura.

Et convido a conèixer els meus termes i condicions legals i a comentar-los-en si tens cap dubte o necessites cap aclariment.

Quines lleis són d’aplicació a aquest web?

En aquest web s’apliquen les lleis que regulen les relacions entre el prestador (jo) i els usuaris (tu).

En són aquestes:

Aquestes lleis m’exigeixen a mi, entre altres coses i com a prestador, total transparència respecte a la meva identitat i per aquesta raó vull deixar aquí, de forma clara i completa, totes les meves dades:

 • Nom: Héctor Ugalde Rojo

 • Nom comercial: reptesmuntanyencs

 • NIF: 14936162-P

 • Domicili social: Carrer Bastiments, 22 5e 1a. 17006 Girona (Girona)

 • Temàtica d’aquest web: muntanyisme

 • Correu electrònic: admin@reptresmuntanyencs.cat

Condicions generals d’ús

Les presents condicions regulen l’ús que facis de les pàgines web, inclòs el mer accés, dels continguts i dels serveis que ofereixo.

En accedir al web adquireixes la condició d’usuari o usuària i com a tal, torno a repetir que és important que coneguis les condicions que regulen aquest acord.

La finalitat d’aquest web

reptesmuntanynecs.cat és un web personal, sense ànim de lucre, amb contingut de lliure accés i gratuït, a on intento explicar, el millor que sé, les meves incursions al món de la natura, concretament al de la muntanya i el senderisme. Facilita també links a webs i blogs externs relacionats amb la mateixa temàtica, així com a webs, també externes, que es mouen en l’àrea de la meteorologia.

Dades personals que demano

Pots llegir tot el relacionat amb aquest aspecte a la meva Política de privacitat.

Compromisos i obligacions dels usuaris i usuàries

Et compromets a no portar a terme cap acció que pugui malmetre la imatge, els interessos i els drets de Héctor Ugalde Rojo o de tercers o que puguin malmetre, inutilitzar, o sobrecarregar el servidor al qual hi ha allotjat el web o que impedeixi, de qualsevol manera, la normal utilització d’aquest.

Resta prohibit l’ús del web amb finalitats il·lícites i lesives o que puguin causar perjudicis o impedir el normal funcionament del lloc web.

Els continguts d’aquest web són de lliure accés i es poden fer servir per a seu ús personal, excepte si es fa amb finalitat comercial, publicitària o es demana compensació econòmica a tercers. En el cas de les imatges, aquestes es poden utilitzar en les mateixes condicions que la resta de continguts, però fent menció del nom del titular. En el cas particular de les fotografies, es poden utilitzar igual que les imatges, excepte aquelles en les que es vegin persones, en aquest cas, per tal de salvaguardar els seus drets, no es permet el seu ús per tercers.

Mesures de seguretat

Haig de dir-te que les dades personals que em puguis facilitar com a usuari o usuària de reptesmuntanyencs.cat poden o seran emmagatzemades en bases de dades automatitzades, o no, la titularitat de les quals corresponen exclusivament a mi, Héctor Ugalde Rojo, assumint totes les mesures tècniques, organitzatives i de seguretat que garanteixin la confidencialitat, integritat i qualitat de la informació continguda a aquestes, d’acord amb l’establert a la normativa vigent de protecció de dades.

A més, la comunicació entre l’usuari o usuària i reptesmuntanyencs.cat es fa per un canal segur i les dades emeses són xifrades gràcies al protocol HTTPS, excepte en els casos als quals hi ha enllaços a pàgines de tercers que no disposen d’aquest protocol.

També vull informar-te que en reptesmuntanyencs.cat procurem adoptar les mesures de seguretat adequades per a detectar l’existència de virus i qualsevol altre tipus d’atac. De totes maneres les mesures de seguretat dels sistemes informàtics no són enterament fiables així que en reptesmuntanyencs.cat no podem garantir completament la inexistència de virus u altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (software i hardware) de l’usuari o en els seus documents electrònics i els fitxers que contingui.

Plataforma de resolució de conflictes

Com a usuari o usuària tens a la teva disposició la plataforma de resolució de litigis que facilita la Comissió Europea i que es troba disponible en aquest enllaç:

http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Drets de propietat intel·lectual i industrial

Ja s’ha dit més a dalt que aquest web és de lliure accés per la qual cosa no existeixen limitacions d’ús, sempre que aquest sigui per a ús personal i no comercial. Aquelles imatges a les quals es vegin persones que puguin ser reconeixibles sí que hi són protegides així que no dono permís perquè siguin reproduïdes fora de l’àmbit d’aquest web, ja que es vulnerarien els drets d’aquelles persones.

Els continguts del web reptesmuntanyencs.cat són sempre obres originals, però si creus que s’ha produït cap violació dels teus drets de propietat intel·lectual per haver fet ús d’un determinat contingut en aquest web agrairia que m’ho facis saber enviant-me un correu electrònic a admin@reptesmuntanyencs.cat, indicant al missatge:

 • Les teves dades personals, en cas de ser-hi el titular dels drets que presumptament s’han violat, o les de la persona que et representa en el cas que la reclamació la faci un tercer diferent del titular dels drets

 • Assenyalar el contingut o continguts protegits pel dret de propietat individual i la seva ubicació al web, l’acreditació dels drets de la propietat intel·lectual que s’indiquen i la declaració expressa de que l’interessat es responsabilitza de la veracitat de la informació que es facilita a l’avís.

Drets d’imatge de tercers

En aquest web faig servir imatges de tercers de domini públic i també altres amb drets d’autor.

Sobre els enllaços externs

Els articles i les pàgines del web reptesmuntanyencs.cat poden enllaçar a altres llocs web i blogs amb continguts que són propietat de tercers. L’única finalitat d’aquests enllaços és proporcionar a l’usuari o usuària la possibilitat d’accedir a aquests llocs enllaçats.

És per això que reptesmuntanyencs.cat no es pot responsabilitzar en cap cas d’allò que pugui succeir a qui accedeixi a altres llocs. Miro sempre que els llocs enllaçats siguin de confiança i ofereixin les màximes garanties. Si detectes que cap enllaç d’aquest web no compleix amb aquesta condició, si us plau, fes-m’ho saber per tal de resoldre-ho urgentment.

Exclusió de garanties i responsabilitat

Vull assenyalar-te a més que jo, Héctor Ugalde Rojo en qualitat de responsable de reptesmuntanyencs.cat, no atorgo cap garantia ni em faig responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin originar-se per:

 • La falta de disponibilitat, manteniment i efectiu funcionament del web o dels seus serveis i continguts.

 • L’existència de virus, malware, programes maliciosos o nocius en els continguts.

 • L’ús il·lícit, negligent, fraudulent o contrari a aquest Avís Legal.

 • La falta de licitud, qualitat, fiabilitat, utilitat i disponibilitat dels serveis prestats per tercers .

 • Dels danys que poguessin provenir de l’ús il·legal o indegut d’aquest blog.

Vull dir que en qualitat de prestador, no em faig responsable en cap concepte dels danys que es poguessin originar de l’ús il·legal o indegut d’aquest blog.

Llei aplicable i jurisdicció

Finalment, dir-te que amb caràcter general les relacions entre reptesmuntanyencs.cat i els usuaris o usuàries dels seus serveis telemàtics, presents en aquest web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles i als tribunals de Girona (Espanya).

Contacte

De totes maneres, en cas que tu com a usuari o usuària tinguessis algun dubte sobre aquestes Condicions legals o vols fer qualsevol comentari sobre reptesmuntanyencs.cat, pots escriure a admin@reptesmuntanyencs.cat i et contestaré al més aviat possible.Aquest avís legal s’ha actualitzat per última vegada el 12/11/2021