Política de privacitat

Important

El que es fa i no es fa amb les teves dades personals en aquest web ho trobaràs aquí. Aquesta política expressa com es tractarà i protegirà la informació personal de totes les persones que es relacionen amb mi a través d’aquest lloc web. Si us plau, has de llegir tots els apartats de l’Avís Legal, Política de galetes, i la present política de privacitat abans d’utilitzar aquest web. De conformitat amb el que es disposa en Reglament UE 2016/679, del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016. (RGPD) i la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals t’informo que, mitjançant l’acceptació d’aquesta Política de Privacitat, prestes el teu consentiment informat, exprés, lliure i inequívoc perquè les dades que proporcionis, siguin tractades per mi, Héctor Ugalde Rojo, com a responsable del tractament, i sobre els quals s’apliquen les mesures de seguretat, tècniques i organitzatives previstes en la normativa vigent
Et dono la benvinguda al meu web
Agraeixo que t’hagis pres la molèstia de llegir aquest apartat, cosa que s’hauria de fer cada vegada que visitis un web. Són els menys els que llegeixen la política de privacitat i és de summa importància fer-ho ja que només així es coneix el compromís de responsabilitat que s’estableix entre els usuaris i els proveïdors de serveis. En reptesmuntanyencs.cat assumeixo un compromís permanent amb la privacitat de les dades dels meus visitants pel que garanteixo les millors pràctiques en l’ús de les dades de caràcter personal que em són facilitades a través de l’únic mitjà en el qual les sol·licito, el formulari de comentaris. Això significa que si no emplenes el formulari de comentaris no em facilitaràs cap dada personal.

Menors d’edat

En el cas dels menors de 13 anys es requereix el consentiment dels pares o tutors per al tractament de les seves dades personals. En el formulari de comentaris existeix una casella d’acceptació que ha de ser chequeada obligatóriament reconeixent tenir aquesta edat o més anys. Si aquesta casella no està chequeada, el formulari no s’envia. En cap cas s’emmagatzemaran del menor d’edat dades relatives a la situació professional, econòmica o de la intimitat dels altres membres de la família, sense el consentiment d’aquests.

Alguns principis que has de conèixer

En reptesmuntanyencs.cat ja he comentat que és una prioritat el respecte i la protecció de les dades personals dels visitants. Com a tal has de saber que els teus drets estan garantits en aquest web. M’he esforçat a crear un espai segur i de confiança i per això vull compartir els meus principis respecte a la teva privacitat:
 • Mai sol·licito informació personal tret que realment sigui necessària per a prestar-te els serveis que em requereixis.
 • Mai comparteixo informació personal dels meus visitants amb ningú, excepte per a complir amb la llei o en cas que compti amb la teva autorització expressa.
 • Mai utilitzo les teves dades personals amb una finalitat diferent a l’expressada en aquesta política de privacitat.
 • Mai envio correus electrònics (spam) no sol·licitats
Aquesta política de privacitat podria variar en funció d’exigències legislatives o d’autoregulació, per la qual cosa t’aconsello que la visitis periòdicament. Serà aplicable en cas que els visitants decideixin emplenar qualsevol dels formularis on es recaptin dades de caràcter personal.

Regulacions legals a les quals s’acull  aquest web

Jo, Héctor Ugalde Rojo, he procurat adequar aquest web a les exigències de la Llei orgànica 03/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal de garantia dels drets digitals. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

Responsable del tractament de les teves dades personals

 
 • Identitat del responsable: Héctor Ugalde Rojo
 • Nombre del web: reptesmuntanyencs.cat
 • NIF / CIF: 14936162-P
 • Direcció: Carrer Bastiments, 22 5º 1ª 17006 Girona
 • Correu electrònic: admin@reptesmuntanyencs.cat.
 • Activitat: informació de rutes de muntanya

Quines dades personals es recullen en aquest web?

Les dades personals que tracto en reptesmuntanyencs.cat se sol·liciten per a: Contactar: es requereixen Nom i correu electrònic. En aquest web no es tracten dades especialment protegides.

Per quant temps conservaré les teves  dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre l’interessat no sol·liciti la seva supressió.

Quins són els teus drets quan em facilites les teves dades?

  Com a persona que cedeix les seves dades personals tens dret a obtenir confirmació sobre si en reptesmuntanyencs.cat estic tractant dades personals que et concerneixen o no. Els interessats tenen dret a:
 • Sol·licitar l’accés a les seves dades personals.
 • Sol·licitar la seva rectificació o supressió.
 • Sol·licitar la seva cancel·lació
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament.
 • Oposar-se al tractament.
 • Sol·licitar la portabilitat de les dades.
Si ha atorgat el consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada. En cas que senti vulnerats els seus drets pel que concerneix la protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent a través del seu lloc web: www.agpd.es. Per a exercir aquests drets, pots escriure a admin@reptesmuntanyencs.cat. Existeix un formulari per a l’exercici dels teus drets, el pots demanar per email o si ho prefereixes, pots usar els elaborats per l’Agència Espanyola de Protecció de Dades o tercers. Aquests formularis han d’anar signats electrònicament o ser acompanyats de fotocòpia del DNI. Si et representa algú, has d’adjuntar còpia del seu DNI, o que el signi amb la seva signatura electrònica. Els formularis poden ser presentats presencialment, enviats per carta o per mail en l’adreça del responsable a l’inici d’aquest text.

Legitimació per al tratament de tus datos

La base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment de la persona visitant. Per a contactar o realitzar comentaris en aquest web es requereix el consentiment amb aquesta política de privacitat. L’interès legítim del responsable del tractament per a protegir als usuaris del web d’abusos i fraus en l’ús dels nostres serveis.

Principis que aplicaré a la teva informació personal

 • Principi de licitud, lleialtat i transparència: sempre requeriré el teu consentiment per al tractament de les teves dades personals per a un o diverses finalitats específiques que t’informaré prèviament amb absoluta transparència.
 • Principi de minimització de dades: només sol·licitaré dades estrictament necessàries en relació amb les finalitats per als quals les necessito. Les mínimes possibles.
 • Principi de limitació del termini de conservació: les dades seran mantingudes durant el temps necessari per a les finalitats del tractament. Periòdicament revisaré les meves llistes i eliminaré aquells registres inactius durant un temps considerable.
 • Principi d’integritat i confidencialitat: les teves dades personals seran tractades de manera que es garanteixi una seguretat i confidencialitat adequada. Has de saber que prenc totes les precaucions necessàries per a evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels meus usuaris per part de tercers.

On es guarden les dades que em facilites?

Les dades que em facilites quan emplenes el formulari de comentaris (nom i correu electrònic) seran emmagatzemats en els servidors de Webempresa S.L., proveïdor del servei de hosting d’aquest web. Pots descarregar-te el seu avís legal i política de privacitat de dades d’aquest enllaç.

Amb  quina finalitat tracto les teves dades personals?

Quan un visitant es connecta amb reptesmuntanyencs.cat, per exemple per a comentar una entrada, està facilitant informació de caràcter personal al responsable Héctor Ugalde Rojo. Aquesta informació inclou dades de caràcter personal com són: nom adreça de correu electrònic. En facilitar aquesta informació, que és de caràcter obligatori, la persona visitant dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per reptesmuntanyencs.cat només com es descriu en l’Avís legal i en la present política de privacitat.

Com recopilo les teves dades personals?

En reptesmuntanyencs.cat existeix un sol canal de captura d’informació personal. Es tracta del Formulari de comentaris, i les dades requerides ho són per a poder donar resposta als requeriments dels visitants de reptesmuntanyencs.cat. Per exemple, puc utilitzar aquestes dades per a respondre la sol·licitud que se’m faci i donar resposta als dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que pugui tenir relatives a la informació inclosa en el web, el tractament de les seves dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos en el web, així com qualsevol altra consulta que pugui tenir i que no estiguin subjectes a les condicions de contractació.

Existeixen altres finalitats per als quals tracto les teves dades personals:

Per a garantir el compliment de les condicions d’ús i la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algorismes que ajudin a aquest web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull. També es recullen altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant algunes galetes que es descarreguen en l’ordinador de l’usuari quan navega en aquest web que detallo en la política de galetes. reptesmuntanyencs.cat no ven, lloga o cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar al visitant, ni ho farà en el futur, a tercers sense el consentiment previ. En aquest apartat no s’inclou l’obligació de cessió per motius legals.

A quins destinataris es comunicaran les teves dades?

reptesmuntanyencs.cat utilitza connectors o serveis de tercers sota les seves corresponents condicions de privacitat i han estat seleccionades atenent el compliment dels drets que preserva aquest web. Totes les utilitats ofertes per tercers són estrictament necessàries per al correcte funcionament del web. Poden tenir accés a aquest web de manera ocasional l’empresa de hosting i unes altres. Les mateixes tenen signat un contracte de prestació de serveis que les obliga a mantenir el mateix nivell de privacitat que s’aplica als tractaments realitzats en aquest web. Hosting: Webempresa S.L., amb domicili en C/ Almagro, 11 6è 7a, CP 28010, de Madrid. Més informació en https://www.webempresa.com/ Google Analytics: un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l’oficina principal de la qual està en 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, els Estats Units («Google»). Google Analytics utilitza galetes, que són arxius de text situats en el teu ordinador, per a ajudar a reptesmuntanyencs.cat a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la galeta sobre el seu ús de reptesmuntanyencs.cat (incloent la seva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors dels Estats Units.

Dades de navegació

En navegar per reptesmuntanyencs.cat es poden recollir dades no identificables, que poden incloure, adreces IP, ubicació geogràfica (aproximadament), un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, i altres dades que no poden ser utilitzats per a identificar a l’usuari. Entre les dades no identificatives estan també les relacionades amb els teus hàbits de navegació a través de serveis de tercers. Aquest web utilitza els següents serveis d’anàlisis de tercers: Google Analytics: Utilitzo aquesta informació per a analitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant del lloc i per a recopilar informació demogràfica sobre la nostra base d’usuaris en el seu conjunt. Es tracta simplement d’informació que uso per a millorar la navegabilitat del web i procurar oferir sempre el millor.

Secret i seguretat de les dades

reptesmuntanyencs.cat es compromet en l’ús i tractament de les dades personals dels visitants respectant la seva confidencialitat i a utilitzar-les d’acord amb la finalitat d’aquestes, així com complir amb la seva obligació de guardar-les i adoptar totes les mesures per a evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat (com els protocols https que utilitzo), de conformitat amb el que s’estableix en la normativa vigent de protecció de dades. A més aquest web utilitza un certificat SSL, un protocol de seguretat que fa que les dades dels visitants viatgin de manera íntegra i segura, xifrada i encriptada. reptesmuntanyencs.cat no pot garantir l’absoluta inexpugnabilitat de la xarxa Internet i per tant, la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents per part de tercers. Quan es presenti algun incident de seguretat, en adonar-se, Héctor Ugalde Rojo haurà de notificar a l’usuari sense demores indegudes i haurà de proporcionar informació oportuna relacionada amb l’Incident de Seguretat tal com es conegui o quan l’usuari el sol·liciti raonablement.

Exactitut i veracitat de les dades

Com a usuari, ets l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que remetis a reptesmuntanyencs.cat exonerant a Héctor Ugalde Rojo de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema. Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de comentaris.

Revocabilitat

El consentiment prestat, tant per al tractament com per a la cessió de les dades dels interessats, és revocable en qualsevol moment comunicant-lo a admin@reptesmuntanyencs.cat en els termes establerts en aquesta Política per a l’exercici dels drets ARCO. Aquesta revocació en cap cas tindrà caràcter retroactiu.

Acceptació i consentiment

l visitant declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part d’Héctor Ugalde Rojo en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privacitat.

Canvio en la política de privacitat

reptesmuntanyencs.cat, es reserva el dret a modificar la present política per a adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, Héctor Ugalde Rojo anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

Correus comercials

Des de reptesmuntanyencs.cat no es preveu enviar correu comercial. Si això canvia en un futur s’informarà en aquesta política de privacitat.

Document revisat el 12/11/2021