Política de privacitat

Et dono la benvinguda al meu web i et convido a conèixer aquests termes abans que facilitis les teves dades personals que et demano. En aquesta política de privacitat intentaré explicar-te totes les condicions que assumeixo a l’hora de capturar, gestionar i emmagatzemar les dades que em facilites, en el cas que ho vulguis fer.

Menors d’edat

En el cas dels menors de tretze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors per al tractament de les seves dades personals.

En cap cas es recaptaran del menor d’edat dades relatives a la situació professional, econòmica o a la intimitat dels altres membres de la família, sense el consentiment d’aquests.

Si ets menor de tretze anys i has accedit a aquest lloc web sense avisar als teus pares no has de registrar-te com a usuari.

Alguns principis que has de conèixer

En reptesmuntanyencs.cat és una prioritat el respecte i la protecció de les dades personals dels visitants. Com a tal has de saber que els teus drets estan garantits en aquest web.

M’he esforçat a crear un espai segur i de confiança i per això vull compartir els meus principis respecte a la teva privacitat:

Mai sol·licito informació personal tret que realment sigui necessària per a prestar-te els serveis que em requereixis.

Mai comparteixo informació personal dels meus visitants amb ningú, excepte per a complir amb la llei o en cas que compti amb la teva autorització expressa.

Mai utilitzo les teves dades personals amb una finalitat diferent de l’expressada en aquesta política de privacitat.

Aquesta política de privacitat podria variar en funció d’exigències legislatives o d’autoregulació, per la qual cosa t’aconsello que la visitis periòdicament. Serà aplicable en cas que els visitants decideixin emplenar qualsevol dels formularis on es recaptin dades de caràcter personal.

Regulacions legals a les quals s’acull aquest web

Jo, Héctor Ugalde Rojo, he procurat adequar aquest web a les exigències de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i al Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Procuro que compleixi també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

Responsable del tractament de les teves dades personals

 • Identitat del responsable: Héctor Ugalde Rojo
 • Nombre del web: reptesmuntanyencs.cat
 • NIF/CIF: 14936162-P
 • Adreça: Carrer Bastiments, 22 5è 1a 17006 Girona
 • Correu electrònic: admin@reptesmuntanyencs.cat
 • Activitat: Informació de rutes de muntanya

Per al tractament de dades dels meus visitants implemento totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes en la legislació vigent.

Principis que aplicaré a la teva informació personal

 • Principi de licitud, lleialtat i transparència: sempre requeriré el teu consentiment per al tractament de les teves dades personals per a un o diverses finalitats específiques que t’informaré prèviament amb absoluta transparència.

 • Principi de minimització de dades: només sol·licitaré dades estrictament necessàries en relació amb les finalitats per als quals les necessito. Els mínims possibles.

 • Principi de limitació del termini de conservació: les dades seran mantingudes durant el temps necessari per a les finalitats del tractament. Periòdicament revisaré les meves llistes i eliminaré aquells registres inactius durant un temps considerable.

 • Principi d’integritat i confidencialitat: les teves dades personals seran tractades de manera que es garanteixi una seguretat i confidencialitat adequada. Has de saber que prenc totes les precaucions necessàries per a evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels meus usuaris per part de tercers.

Com obtinc les teves dades?

Les dades personals que tracto en reptesmuntanyencs.cat, només el nom i l’adreça de correu electrònic, procedeixen de:

Formulari de comentaris.

On es guarden les dades que em facilites?

Les dades que em facilites quan emplenes el formulari de comentaris (nom i adreça electrònica) seran emmagatzemades als servidors de GODADDY IBERIA S.L.U, proveïdor del servei d’hostalatge d’aquest web. Pots descarregar-te la seva política de protecció de dades d’aquest enllaç

Quins són els teus drets quan em facilites les teves dades?

Com a persona que cedeix les seves dades personals tens dret a obtenir confirmació sobre si en reptesmuntanyencs.cat estic tractant dades personals que et concerneixen o no.

Les persones interessades tenen dret a:

 • Sol·licitar l’accés a les seves dades personals.

 • Sol·licitar la seva rectificació o supressió.

 • Sol·licitar la limitació del seu tractament.

 • Oposar-se al tractament.

 • Sol·licitar la portabilitat de les dades.

Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de dades inexactes o, si és procedent, a sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas, únicament les conservaré per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. Héctor Ugalde Rojo deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions. També podran sol·licitar la portabilitat de les seves dades.

Si vols exercir qualsevol d’aquests drets m’ho has de fer saber en un correu electrònic que has d’enviar a l’adreça admin@reptesmuntanyencs.cat

Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que el concerneixen infringeix el Reglament.

Amb quina finalitat tracto les teves dades personals?

Quan un visitant es connecta amb reptesmuntanyencs.cat, per exemple per a comentar un post, està facilitant informació de caràcter personal de la qual és responsable Héctor Ugalde Rojo. Aquesta informació inclou dades de caràcter personal com són:

 • nom

 • adreça de correu electrònic.

En facilitar aquesta informació, que és de caràcter obligatori, la persona visitant dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per reptesmuntanyencs.cat només com es descriu en l’Avís Legal i en la present política de privacitat.

En reptesmuntanyencs.cat existeix un sol canal de captura d’informació personal i tracta la informació que em faciliten les persones interessades amb la següent finalitat:

Formulari de comentaris: Sol·licito les següents dades personals: nom, correu electrònic, per a respondre als requeriments dels visitants de reptesmuntanyencs.cat. Per exemple, puc utilitzar aquestes dades per a respondre la sol·licitud que se’m demani i donar resposta als dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que es pugui tenir relatives a la informació inclosa en el web, el tractament de les seves dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos en el web, així com qualsevol altres consultes que pugui tenir i que no estiguin subjectes a les condicions de contractació.

Existeixen altres finalitats per la qual tracto les teves dades personals:

Per a garantir el compliment de les condicions d’ús i la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algoritmes que ajudin aquesta web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.

Per a donar suport i millorar els serveis que ofereix aquest web.

També es recullen altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant algunes galetes que es descarreguen en l’ordinador de l’usuari quan navega en aquesta web que detallo en la política de galetes.

reptesmuntanyencs.cat no ven, lloga ni cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar al visitant, ni ho farà en el futur, a tercers sense el consentiment previ. En aquest apartat no s’inclou l’obligació de cessió per motius legals.

Legitimació per al tractament de les teves dades

La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment de la persona visitant.

Per a contactar o realitzar comentaris en aquesta web es requereix el consentiment amb aquesta política de privacitat.

Per quant temps conservaré les teves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre no se sol·liciti la seva supressió per part de l’interessat.

A quins destinataris es comunicaran les teves dades?

reptesmuntanyencs.cat fa servir connectors o serveis de tercers sota les seves corresponents condicions de privacitat i han estat seleccionades atenent el compliment dels drets que preservo en aquesta web. Totes les utilitats ofertes per tercers són estrictament necessàries per al desenvolupament dels meus serveis.

Les següents empreses tindran accés a la informació personal necessària per a realitzar les seves funcions com a encarregats de tractament, però no podran utilitzar-la per a altres finalitats. A més, hauran de tractar la informació personal de conformitat amb la present Política de Privacitat i la legislació aplicable en matèria de protecció de dades.

Hosting: GODADDY IBERIA S.L.U., amb domicili a Avinguda Coruña, 36 entresol esquerra, CP 27003 Lugo. Més informació en https://www.hosteurope.es/ GODADDY IBERIA S.L.U., tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis com a proveïdor de hosting a Héctor Ugalde Rojo.

Plataforma web: WordPress.org, més informació en https://ca.wordpress.org/ tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de suport a Héctor Ugalde Rojo.

Google Analytics: un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l’oficina principal de la qual està en 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, els Estats Units (“Google”). Google Analytics utilitza “galetes”, que són arxius de text situats en el teu ordinador, per a ajudar a reptesmuntanyencs.cat a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la galeta sobre el seu ús de reptesmuntanyencs.cat (incloent-hi la teva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors dels Estats Units

Dades de navegació

En navegar per reptesmuntanyencs.cat es poden recollir dades no identificables, que poden incloure, adreces IP, ubicació geogràfica (aproximadament), un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, i altres dades que no poden ser utilitzats per a identificar a l’usuari. Entre les dades no identificatives estan també les relacionades amb els teus hàbits de navegació a través de serveis de tercers. Aquesta web utilitza els següents serveis d’anàlisis de tercers:

Google Analytics.

Utilitzo aquesta informació per a analitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant del lloc i per a recopilar informació demogràfica sobre la nostra base d’usuaris en el seu conjunt. Es tracta simplement d’informació que faig servir per millorar la navegabilitat del web i procurar oferir sempre el millor.

Secret i seguretat de les dades

reptesmuntanyencs.cat es compromet en l’ús i tractament de les dades personals dels visitants respectant la seva confidencialitat i a utilitzar-les d’acord amb la finalitat d’aquestes, així com a complir amb la seva obligació de guardar-les i adaptar totes les mesures per a evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat (Com els protocols https que utilitzo), de conformitat amb el que s’estableix en la normativa vigent de protecció de dades. A més a més aquest web fa servir un certificat SSL, un protocol de seguretat que fa que les dades dels visitants viatgin de manera íntegra i segura, xifrada i encriptada.

reptesmuntanyencs.cat no pot garantir l’absoluta inexpugnabilitat de la xarxa d’Internet i per tant, la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents per part de tercers.

Exactitud i veracitat de les dades

Com a visitant, ets l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que remetis a reptesmuntanyencs.cat exonerant a Héctor Ugalde Rojo de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema. Els visitants garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. El visitant accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de comentaris.

Acceptació i consentiment

El visitant declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de Héctor Ugalde Rojo en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privacitat

Canvis en la política de privacitat

reptesmuntanyencs.cat, es reserva el dret a modificar la present política per a adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, Héctor Ugalde Rojo anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

Correus comercials

Des de reptesmuntanyencs.cat no es preveu enviar correu comercial. Si això canvia en un futur s’informarà en aquesta política de privacitat

Document revisat el 14/02/2019