Castell de Burriac
Cim amb més d'una proposta

Vista del cim del castell de Burriac

Castell de Burriac

Castell de Burriac Aquest recorregut és dels pocs que fa servir el mateix camí per a l’anada que per la tornada. L’època en què vaig fer aquest camí no era gaire experimentat en la muntanya (en sóc ara?) i no vaig saber trobar, als mapes disponibles, cap alternativa per fer el recorregut circular. Potser, de

Llegir més »
Vista del cim del castell de Burriac des de Cabrera de Mar

Castell de Burriac

Ja fa temps vaig anar a Argentona per fer aquest cim i la veritat és que des de llavors he volgut tornar-hi ja que en aquella ocasió em va quedar un regust amarg, tot i la fita aconseguida. Va ser allà per l’any 2009, quan encara començava a anar a muntanya, que hi vaig pujar,

Llegir més »